Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Daqara S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazan gazeificare Ventos
298158
Brand
Natur L 40
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O noua gama de biomasa Ventos

Ventos prezinta noua gama de biomasa Natur. Aceste centrale au fost proiecte cu ultimele technologii de ardere pentru a obţine un randament şi o caldura naturala care respecta mediul Inconjrator. Toate modelele sunt fabricate dintr-un corp de oţel special. Pe lânga inalta rezistenţa si maxima longevitate aceasta gama ofera o incarcare mai mare si versatilitate, putând fi folosite atât cu lemn cât şi cu pellet.

Gazificarea este un proces care transforma, prin oxidare parţiala la o temperatura ridicata, o mterie prima( in general solida) intr-un gaz cu o putere calorica moderata
NATUR L – Centrala pe lemn gazeificat
Inalta putere calorica la un preţ redus
Modelul Natur L reprezinta perfecta soluţie pentru consumatori care doresc o centrala de biomasa moderna care sa ofere un randament inalt şi o folosire simplificata.
Simplificare şi comoditate
Controlul centralei cu ajutorul sistemului electronic simplificat.
Autonomie maxima datorita capacitatii mari ale ancaperii principale.
Utilizarea orocarui tip de lemn, fara a fi necesar nici+un proces anterior.
Facilitatea ibţinerii combustibilului.

Inalt randament

Centrala a fost proiectata in mod special pentru a oiptimiza amestecul produselor de gazificare, a propagarii flacarii, rentabilizarii şi extragerii fumului.
Regulare electronica a ventilatorului de extracţie a fumului pentru a modera temperatura centralei şi pentru a obţine o ardee optima.
Maxima transmitere a caldurii datorita proiectarii cailor de evacuare a fumului.
Conţinut de apa de mare capacitate an centrala, pentru a sigura un schimb de caldura optim şi stabil, reducând posibelele inerţii termice.
Proiectarea dublei camere de combustie permite corecta gazificare a lemnului in incaperea secundara prin intermediul flacarii intoarse.
Se incorporeaza sistemul pentru disipare pentru a controla excesul de temperatura. Un circuit interior al centralei prin intermediul valvei termostatice care permite trecerea apei reci sanitare absorbând caldura in cazul unui exces.
Panoul de comanda PLUS, adauga capacitatea de ase controla depozitul de inerţie, depozitul de apa calda sanitara şi incalzirea acumulata.
Echipament si dotare:
Corp de centrala din oţel special de 8 mm. Dubla camera de combustie cu injector secundar. Panou de comenzi cu programator. Dotare cu termostat ambiental. Dublu sistem de securitate: valva termica ce acţioneaza asupra radiatorului şi a valvei de siguranţa a presiunii. Corpul centraleieste finisat cu vopsea de inalta calitate. (poliester) Izolaţie termoacustica Opţiune de poarta cu arzator combustibil lichid (motorina).

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura