Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Daqara S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazan pe combustibil solid Ventos
4000 €
Brand
Natur L 100
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cazan pe combustibil solid Ventos

Ventos prezintă noua gamă de biomasă Natur. Aceste centrale au fost proiecte cu ultimele technologii de ardere pentru a obţine un randament şi o căldură naturală care respectă mediul inconjrător. Toate modelele sunt fabricate dintr-un corp de oţel special. Pe langă inalta rezistenţă si maximă longevitate această gamă oferă o incărcare mai mare si versatilitate, putand fi folosite atat cu lemn cat şi cu pellet.

Gazificarea este un proces care transformă, prin oxidare parţială la o temperatură ridicată, o mterie primă (in general solidă) intr-un gaz cu o putere calorică moderată
NATUR L – Centrală pe lemn gazeificat
Inaltă putere calorică la un preţ redus
Modelul Natur L reprezintă perfecta soluţie pentru consumatori care doresc o centrală de biomasă modernă care să ofere un randament inalt şi o folosire simplificată.

Simplificare şi comoditate
Controlul centralei cu ajutorul sistemului electronic simplificat.

Autonomie maximă datorită capacitatii mari ale ăncăperii principale.
Utilizarea orocărui tip de lemn, fără a fi necesar nici+un proces anterior.
Facilitatea ibţinerii combustibilului.

Inalt randament
Centrala a fost proiectata in mod special pentru a oiptimiza amestecul produselor de gazificare, a propagării flăcării, rentabilizării şi extragerii fumului.

Regulare electronică a ventilatorului de extracţie a fumului pentru a modera temperatura centralei şi pentru a obţine o ardee optima.
Maximă transmitere a căldurii datorită proiectării căilor de evacuare a fumului.

Conţinut de apă de mare capacitate ăn centrală, pentru a sigura un schimb de căldură optim şi stabil, reducand posibelele inerţii termice.
Proiectarea dublei camere de combustie permite corecta gazificare a lemnului in incăperea secundară prin intermediul flăcării intoarse.

Se incorporează sistemul pentru disipare pentru a controla excesul de temperatură. Un circuit interior al centralei prin intermediul valvei termostatice care permite trecerea apei reci sanitare absorband căldura in cazul unui exces.

Panoul de comandă PLUS, adaugă capacitatea de ase controla depozitul de inerţie, depozitul de apă caldă sanitară şi incălzirea acumulată.

Echipament si dotare:

Corp de centrală din oţel special de 8 mm. Dublă cameră de combustie cu injector secundar. Panou de comenzi cu programator. Dotare cu termostat ambiental. Dublu sistem de securitate: valva termică ce acţionează asupra radiatorului şi a valvei de siguranţa a presiunii. Corpul centraleieste finisat cu vopsea de inaltă calitate. (poliester) Izolaţie termoacustică Opţiune de poartă cu arzător combustibil lichid (motorină).

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura